Η Razer έγινε γνωστή με τα gaming περιφερικά της (ποντίκια, πληκτρολόγια, headsets), όμως η τεράστια επιτυχία της τα τελευταία χρόνια την έχουν βοηθήσει να μπει με μεγάλη επιτυχία σε νέες αγοράς, όπως αυτές των gaming laptops, wearables κ.α..

Όμως η Razer δεν σταμάτησε εκεί. Στις αρχές τους έτους ανακοίνωσε την εξαγορά της Nextbit, μιας νέας εταιρίας στο κλάδων της κινητής τηλεφωνίας, με μοναδικό σκοπό να κατασκευάσει το δικό της smartphone “For Gamers. By Gamers.” (Για gamers, από gamers), όπως λέει και το μότο της.

Έτσι, λοιπόν την 1η Νοεμβρίου 2017, η Razer θα ανακοινώσει το πρώτο της smarpthone, το οποίο σύμφωνα με τα τελευταίες διαρροές θα έχει 5.7” QHD οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440, 8-πύρινο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, επεξεργαστή γραφικών Adreno 540, 8 GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 GB.

Για την ώρα βέβαια δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από την εταιρεία για το αν αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά της συσκευής τους, ούτε βέβαια αν η παρακάτω φωτογραφίες που διέρρευσε εχτές δείχνει το τελικό προϊόν τους. Όλα αυτά θα τα μάθουμε σε μερικές μέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here