Το πρώτο του ντοκιμαντέρ που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο ετοιμάζει το Netflix, με πρωταγωνίστρια την “μεγάλη κυρία” του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την Juventus. Η συμφωνία περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια τις μιας ώρας με αποκλειστική πρόσβαση τους παίχτες της Πρωταθλήτριας Ιταλίας και των εγκαταστάσεων της καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν 2017-18.

Το Netflix ισχυρίζεται ότι θα “ακολουθήσει τις πιο συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες από την ομάδα, περνώντας χρόνο από την προσωπική και επαγγελματική ζωή των παιχτών τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, όταν η ομάδα βρίσκεται στο δρόμο ή στα σπίτια τους, αλλά και οπουδήποτε χρειαστεί για να καταγράψει σε βάθος την πραγματική ζωή που κάνει τη Juventus!”

Ποια άλλη, λοιπόν, θα ήταν η καταλληλότερη ενός ντοκιμαντέρ από την Juventus, που μπορεί να τιμωρήθηκε βαριά πριν κάποια χρόνια και να πέρασε μερικές σεζόν τις μικρότερες κατηγορίες της Ιταλίας, αλλά πλέον είναι και πάλι στο θρόνο της στην κορυφή του Ιταλικού ποδοσφαίρου μετρώντας 6 σερί πρωταθλήματα στην Serie A.

Αυτό το ντοκιμαντέρ θα είναι το πρώτο για το ποδόσφαιρο τόσο για τον Netflix αλλά και για τον Amazon που μέχρι τώρα είχαν κολλήσει με το σειρές για το Αμερικάνικο ράγκμπι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here