Η HP στην έκθεση Adobe Max, την Τετάρτη που μας πέρασε, παρουσίασε, κατά τα λεγόμενα της το πιο ισχυρό PC με αποσπώμενη οθόνη και το πρώτο workstation με αποσπώμενη οθόνη. Με το HP ZBook X2, η εταιρεία στοχεύει στους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και σε όσους ασχολούνται με επεξεργασία φωτογραφίας.

Το HP ZBook X2 στην πιο high end του έκδοση έρχεται με 14ίντσες 4K IPS DreamColor οθόνη, επεξεργαστή Intel Core i7-8650U, 32GB DDR4 RAM, Nvidia Quadro M620 κάρτα γραφικών και 2TB του ταχύτατου PCIe NVMe M.2 SSD.

Όσο αναφορά την συνδεσιμότητα το HP ZBook X2 θα έχει 2 θύρες USB 3.1 Type-C, μια θύρα HDMI 1.4., μια θύρα USB 3.0, μια θύρα για ακουστικά και μικρόφωνο και υποδοχή για κάρτες μνήμης. Επιπλέον, εκτός από το αποσπώμενο πληκτρολόγιο έρχεται μαζί με stylus από την Wacom.

Τέλος, η τιμή του όπως καταλαβαίνεται είναι υψηλή. Η HP στοχεύει στους επαγγελματίες που θέλουν να επωφεληθούν από την δύναμη ενός workstation PC σε τόσο μικρό μέγεθος, και είναι σε θέση να βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη, μιας και η τιμή του ZBook X2 για την βασική έκδοση είναι $1,749 (1.479€).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here